Foglalási feltételek

Feltételek / Házirend – Levendula vendégház

Vendégház címe: Levendula vendégház 6600 Szentes, Csongrádi út 15.

Tulajdonos címe: Kissné Rózsavölgyi Tímea – 6600 Szentes, Csongrádi út 15.

Kapcsolat a tulajdonossal: Kissné Rózsavölgyi Tímea
telefon: 06703843415
e-mail címe: rtimea3@gmail.com

Honlap: http://www.levendulahazszentes.hu/

Wifi jelszó: Vodafone-F906  wifi jelszó – R8ayr7bsbpzTncsQ

Üzemeltetési adatok: Adószám – 59077820-1-26                NTAK reg.szám – MA22042611

Adószámos magánszemély, magánszálláshely szolgáltató

 

Házrend – Bokor vendégház

Vendégház címe: Bokor vendégház 6600 Szentes, Csongrádi út 15.

Tulajdonos címe: Szimetra 96 Bt – 6600 Szentes, Szent Imre herceg utca 12-14.

Kapcsolat a tulajdonossal: Albel Cecília
telefon: +36703184104
e-mail címe: bkorvendeghaz@gmail.com

Honlap: http://www.bokorhaz.hu/

Wifi jelszó: UPC0469377  wifi jelszó – t5bzfh3eHyyr

Üzemeltetési adatok: Adószám – 21747870-2-06                  NTAK reg.szám – EG20008807

 

Betéti társaság, egyéb szálláshely

Célunk, hogy biztosítsuk az Ön kellemes pihenését és elkerüljük az esetleges félreértéseket, ezért szeretnénk, ha megismerkedne házirendünkkel!

Adatkezelés, számlázás:

Az érvényes foglaláskor meg kell adni a vendég kapcsolattartójának telefonszámát, amit bármilyen probléma, felmerülő fontos kérdések esetére kapcsolattartásból a vendég/vendégek távozásáig megtartunk.

A szállásadóknak adatszolgáltatási kötelezettségük van az MTÜ (https://mtu.gov.hu/) felé. Érkezéskor a vendég köteles a szállásadónak átadni adatfelvétel céljából (BM okmányolvasóval) a személyes dokumentumait (útlevél vagy személyi igazolvány, lakcímkártya). A kötelező adatszolgáltatásról itt olvashat részletesebben : https://vizainfo.hu/szallashelyek.

Amennyiben nem szeretné az okmányait átadni a szálláshely tulajdonosának, előzetes vendégadat-rögzítésre is jogosult a vendég saját maga által. Az ehhez szükséges eljárást itt töltheti le/olvashatja: https://info.vendegem.hu/media/uploads/dokumentumok/sci_vendeg.pdf.
Mivel a NAV követelmény előírja a szolgáltatónak a számlázási kötelezettséget, és a számla kötelező eleme a számlázott fél neve és címe, valamint ha cég, akkor annak adószáma is, továbbá mivel e-számlát állít ki a tulajdonos, ezen kötelezettség teljesítéséhez szükségünk van az Ön lakcímkártyájára és e-mailcímére abban az esetben is, ha a vendég regisztrálja a vendégeket a Vendégem programban előzetesen. Amennyiben nem óhajtja átadni a tulajdonosnak a lakcímkártyáját, e-mailben is elküldheti a számlázási címet a e-mail címe e-mailcímre.

A tulajdonos kijelenti, hogy a vendég/vendégek adatait nem használja fel más célból, csakis és kizárólag a fenti kötelezettségekhez, valamint a tulajdonos nem tárolja az adatokat nyomtatott formában. A számítógépen tárolt adatok addig tárolódnak, amíg a reklamáció lehetősége el nem évül.

Fizetés érkezéskor:
Érkezéskor a vendég köteles a fennmaradó szállásdíj összegét kifizetni, ha még nem lett kiegyenlítve. Vendégeink a szobákat csak a teljes szolgáltatási ár kifizetése után foglalhatják el!

Érkezési/távozási idő:

Vendégházunk családi vállalkozás, munkaidőnk változatos, leginkább vendégeink érkezési idejéhez igazítjuk, ezért fontos az egymással való időegyeztetés.  A szállás az érkezés napján 14.00 és 20.00 között lehet elfoglalni. Ha később érkezne, késéséről kérjük, telefonon tájékoztasson minket! Ha ezt elmulasztja, megeshet, hogy nem tudjuk fogadni.

A távozás napján 10.00-ig kell elhagyni a szálláshelyet, ellenkező esetben felárat számolunk fel. Kérjük szíveskedjen maximum előző napon megbeszélni velünk, hogy hány óra felé szeretné elhagyni a vendégházat, hogy időben meg tudjunk jelenni kulcsátvételhez.

Látogatók (nem szállóvendégek) a szálláshelyen kizárólag napközben fogadhatók 21.00-ig a szállásadó engedélyével.

Dohányzás tilos a vendégházban, csak az udvaron megengedett. Elektromos cigarettára és IQOS-ra is vonatkozik! A csikkeket kérjük, az erre a célra fenntartott hamutartókba szíveskedjenek eldobni!

Bármilyen állat csak a tulajdonos engedélyével, felár ellenében tartózkodhat a szálláshely területén.

Házi kedvencek szükségleteinek elvégzését kötelesek ellenőrizni, és a „mellékterméket” összeszedni, külön zacskóban tárolni a kertben, amit a távozáskor a tulajdonos fog a hulladékkal a kukába tenni.

Nyílt láng : tüzet rakni csak a kijelölt helyen lehet (szalonnasütő) a mindenkori tűzvédelmi szabályok betartásával! Ügyeljünk, hogy a tűz ne legyen túl nagy, ami veszélyes a környezetben lévő dús biomassza miatt! Házon belül gyertyagyújtás nem megengedett.
Fontos: nyílt lángot (gyertya, kerti sütögetés, és bármilyen más nyílt láng) szigorúan tilos egyedül hagyni az ingatlan bármely területén, személyes ottlét a láng mellett kötelező !

Kert : a vendégház kertjében lévő levendulabokrokról nyugodtan szedhetnek levendulavirágokat. Kerti ollót biztosítunk, amennyiben igény van rá.

Fűtés : a rezsicsökkentés csökkentése miatt (2022 augusztus), és annak érdekében, hogy ne kelljen további szállásdíjat emelni, a fűtésszezonban (október 15 – április 15) a garantált maximális hőmérséklet a vendégházban 21 fok.

Tisztaság: az Ön/Önök higiéniai biztonsága és komfortérzésük növelése érdekében próbálunk a minimum felett teljesíteni. Kérjük ne felejtse, hogy esetlegesen az Ön/Önök távozása után pár órával már érkezhetnek vendégek. Hogy nekik is ugyanazt a színvonalat tudjuk garantálni, kérjük ügyeljenek a tisztaságra. Nem kritérium, de megköszönjük, ha a cipőt levenné a bejáratnál, és hozott, saját papucsot használna a házban. Ez a vendég komfortját is biztosítja.

Takarítás: az egy hétnél hosszabb tartózkodású vendégeinknek heti egy takarítást ágynemű és törölköző cserével előre megbeszélt időpontban biztosítunk. Igény esetén vendégeink felár ellenében napi takarítást is kérhetnek. Felár: 3000.- Ft /alkalom. Mosatási lehetőséget biztosítunk felár ellenében: 500 Ft/alkalom.

Ingyenesen biztosított eszközök kérésre: vasaló és vasalóállvány, varrókészlet, esernyő, hajszárító, babakád, etetőszék, cipőtisztító eszközök. Vendégeink kérésére plusz takarót biztosítunk. 

Ellátás: Jól felszerelt konyhában tudja biztosítani az étkezést. Élelmiszerboltok és éttermek címét kérje a tulajdonostól, aki szívesen ad tájékoztatást! Két tekercs wc papírt, szappant, tusfürdőt, egy pár napra való cukrot, sót, teát, kávét és kávékapszulát (Tshibo) biztosítunk, hogy rövid időre érkező vendégeinknek ne kelljen nagyobb mennyiséget vásárolnia feleslegesen.

Igény szerint reggelit tudunk hozatni a Venezia Pizzériából (6600 Szentes, Szent Imre herceg utca 12-14.) 3000.-/fő áron, megbeszélt időpontra 7.30-9.30 között.

Programokról és környékbeli információval (posta, fő látnivalók, kirándulóhelyek, strandok, stb) a tulajdonos örömmel ad tájékoztatást, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk! Pár brochurát a vendégházban is talál. Valamint keresse fel honlapunkat, ahol ~50 km-es körzetben ajánlunk látnivalókat. Kerékpárt felár ellenében tudunk biztosítani 2000.-/nap/kerékpár

Orvosi rendelő : a legközelebbi orvosi rendelő 6600 Szentes, Vásárhelyi út 30. – +36-30-7087183 – as mobilszámon és a 06- 63-400-712-es vezetékes telefonszámon hívható!

Fontos telefonszámok tűz és komolyabb baleset, valamint rendőrségi ügy esetén, amit legelőször hívjon – Segélyhívó központ (egységes európai szám)112

A fenti szám hívása után kérjük értesítse a tulajdonost is a házirend legelején lévő telefonszámon. Ne felejtse, hogy felelőtlen hívás esetén Ön viseli annak következményeit.

Kártérítés : az ingatlan területén okozott kárt a károkozó, vagy annak törvényes képviselője köteles megtéríteni. Az ingatlanban a vendégek és felelősségük nincs biztosítva semmilyen biztosítótársaság által!

Fenntartjuk a jogot a vendégkörünk megválogatására. Ittas állapotú, agresszív hajlamú vendégeket nem fogadunk! A tulajdonos jogában áll lemondani a szállást, ha a vendég nem tartja be a házirendet és ha megbontja a békét. Ebben az esetben a vendégnek nem áll módunkban visszafizetni az esetlegesen fennmaradó napokat.

Vendégpanasz : bármilyen panaszt figyelembe veszünk, és lehetőség szerint megoldunk személyesen. Ilyenkor kérjük a nap 24 órájában keressék a fent említett kapcsolattartót/tulajdonost: Kissné Rózsavölgyi Tímea +36703843415

Felelősségvállalás :

a vendég felelős a saját és házi kedvence viselkedéséért a házban és a kertben egyaránt, az esetleges balesetért maga viseli a következményeket. A szállás igénybevételével magától értetődik, hogy a vendég elolvasta, megértette és elfogadta a házirendben foglaltakat. A feltételek/házirend nemelolvasása, nemismerete nem mentesít a következmények alól!!!

Amennyiben elégedettek a szállás szolgáltatásaival, szívesen vesszük értékelésüket a foglalás közvetítőjének oldalán (Airbnb, Booking, Szállás.hu, stb), vagy a Google Mapon.

Kellemes kikapcsolódást és jó pihenést kívánunk!

Kissné Rózsavölgyi Tímea

+36703843415

hu_HUHungarian